Poze Manechin de lemn - Modelul CLASIC

     


Manechin de lemn - Modelul CLASIC

: CLASIC

Pret: 1.790,00 RON

Disponibil cu precomanda

Costurile de livrare nu sunt incluse

     Cunoscut ca cel mai complet instrument de antrenament pentru practicarea Wing Chun Kung Fu-ului, manechinul de lemn i-a facut pe maestrii artelor martiale traditionale imbatabili.

Descriere:

     Manechinul este fabricat manual aproape in totalitate din lemn cu exceptia traversei si opritoarelor metalice.

     Trunchiul este fabricat din straturi lipite din lemn de brad, fapt care ii da rezistenta marita la socuri si o durata de viata mult mai mare decat trunchiul facut dintr-o singura bucata. Inaltimea trunchiului de lemn este de 120 cm asa incat practicantul sa poata plasa manechinul la inaltimea sa corespunzatoare. Grosimea trunchiului este de 21-22 cm.

     Bratele si piciorul manechinului sunt fabricate din lemn de esenta tare (fag) pentru solicitare intensa si de lunga durata. Lungimea toatala a bratelor este de 52 cm din care 28 cm este lungimea de lucru. Bratele de sus sunt aliniate si departate la 21,5 cm asemenea distantei dintre bratele de sus si cel de jos. Distanta intre bratul de jos si picior este 36 cm. Piciorul are grosimea de 64 cm rotunjit pentru utilizare usoara.

     Stativul de lemn de esenta tare este format din 4 bucati, cate doua pe fiecare parte care permite agatarea manechinului la nivelul optim al practicantului.

     Inaltimea standard de plasare a manechinului se face in felul urmator: practicantul se plaseaza in pozitia de baza din Wing Chun, YJKYM cu picioarele indoite la 135 grade si se masoara de la sol pana la inaltimea liniei pieptului. Aceasta inaltime coincide cu inaltimea bratelor de sus a manechinului.

  

     Ai nevoie de el pentru a aduce antrenamentul tau la un nivel superior!    

0744776885 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00Detalii produs


Categorie: Manechin Wing Chun

Cod produs - SKU: CLASIC


  
  

  
  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!