NOU

Manechin de lemn - Modelul CLASIC

2.950,00 RON (TVA inclus)
2.478,99 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU CLASIC
Disponibil cu precomanda

Descriere

     Cunoscut ca cel mai complet instrument de antrenament pentru practicarea Wing Chun Kung Fu-ului, manechinul de lemn i-a facut pe maestrii artelor martiale traditionale imbatabili.

Descriere:

     Manechinul este fabricat manual aproape in totalitate din lemn cu exceptia traversei metalice care trebuie sa fie foarte rezistenta.

     Trunchiul este fabricat din straturi lipite din lemn de brad sau fag, fapt care ii da rezistenta marita la socuri si o durata de viata mult mai mare decat trunchiul facut dintr-o singura bucata. Inaltimea trunchiului de lemn este de 120 cm asa incat practicantul sa poata plasa manechinul la inaltimea sa corespunzatoare. Grosimea trunchiului este de 21-22 cm.

     Bratele si piciorul manechinului sunt fabricate din lemn de esenta tare (fag) pentru solicitare intensa si de lunga durata. Lungimea toatala a bratelor este de 52 cm din care 28 cm este lungimea de lucru. Bratele de sus sunt aliniate si departate la 21,5 cm asemenea distantei dintre bratele de sus si cel de jos. Distanta intre bratul de jos si picior este 36 cm. Piciorul are grosimea de 64 cm rotunjit pentru utilizare usoara.

     Stativul de lemn de esenta tare este format din 4 bucati, cate doua pe fiecare parte care permite agatarea manechinului la nivelul optim al practicantului. In functie de solicitare acest manechin poate include si Scarita.

     Scarita este un sistem de plasare a manechinului pe mai multe niveluri, astfel incat practicantii de inaltimi diferite sa poata sa-si regleze manechinul dupa propria inaltime.

     Inaltimea standard de plasare a manechinului se face in felul urmator: practicantul se plaseaza in pozitia de baza din Wing Chun, YJKYM cu picioarele indoite la 135 grade si se masoara de la sol pana la inaltimea liniei pieptului. Aceasta inaltime coincide cu inaltimea bratelor de sus a manechinului.

     Plata si timpul de constructie:

     Plata se va face ramburs la primirea coletului. Timpul de executie este greu de estimat, este nevoie de 2-4 luni pentru un manechin de lemn dar depinde si de numarul de comenzi. Asa incat, daca nu te grabesti foarte tare, faci comanda iar cand manechinul este gata vei fi contactat pentru reconfirmare si detalii legate de trimitere. Daca la momentul la care esti contactat ne spui ca nu mai ai nevoie de manechin, nu e nici o problema, comanda se va anula.

Nota: Sa ai in vedere ca mai intai de toate sunt Instructor de Wing Chun iar eu fabric aceste manechine din pasiune, in timpul liber. Pe de alta parte, cine cunoaste mai bine masurile decat mine?


      Ai nevoie de el pentru a aduce antrenamentul tau la un nivel superior!   

Produse recomandate