Poze Kung-Fu Wing Chun - Aplicatii practice de lupta, de Elian Micu

     


Kung-Fu Wing Chun - Aplicatii practice de lupta, de Elian Micu

Pret: 49,00 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse

     Primul DVD instructional de arte martiale stilul Wing Chun Kung Fu realizat in Romania. 50 din cele mai simple, eficiente si usor de invatat aplicatii de lupta executate pe cele mai comune atacuri: lovituri de pumn directa, circulara si joasa si lovituri de picior in fata, lateral si circular. Convinge-te singur!

Intrebare:

La ce imi folosesc DVDurile tehnice daca deja exersez tehnicile in cadrul unei sali de arte martiale?

Raspuns:

Inlantuirile de tehnici exersate in cadrul salii de antrenament antreneaza mintea, creierul practicantului si nu doar musculatura. Viteza cu care executi o serie de tehnici este data de viteza de procesare a informatiilor, adica viteza de gandire a ordinii tehnicilor, corectitudinea miscarii bratelor, distante etc., totul este exersat de creier. Cu toate astea, numarul de aplicatii de lupta, tehnicile si exercitiile pe care le inveti este mult prea mare pentru a fi repetate in intregime in cadrul unui singur antrenament. Ar putea trece mult timp pana cand tehnica pe care ai invatat-o azi sa fie repetata din nou. Asa ca vizualizarea lor periodica exerseaza mintea iar recunoasterea miscarilor, amintirea ordonarii tehnicilor au un rol esential in procesul de invatare.

DVDurile tehnice ajuta practicantul de arte martiale la asimilarea miscarilor, antreneaza creierul, care este sediul memoriei musculare. Prin simpla vizionare a materialului se face repetitia mentala a tehnicilor ducand intr-un final la asimilare si perfectionare.

0744776885 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00Detalii produs


Categorie: DVD-uri


  
  

  
  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!