Kung-Fu Wing Chun - Aplicatii practice de lupta, de Elian Micu

49,00 RON (TVA inclus)
41,18 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

     Primul DVD instructional de arte martiale stilul Wing Chun Kung Fu realizat in Romania. 50 din cele mai simple, eficiente si usor de invatat aplicatii de lupta executate pe cele mai comune atacuri: lovituri de pumn directa, circulara si joasa si lovituri de picior in fata, lateral si circular. Convinge-te singur!

Intrebare:

La ce imi folosesc DVDurile tehnice daca deja exersez tehnicile in cadrul unei sali de arte martiale?

Raspuns:

Inlantuirile de tehnici exersate in cadrul salii de antrenament antreneaza mintea, creierul practicantului si nu doar musculatura. Viteza cu care executi o serie de tehnici este data de viteza de procesare a informatiilor, adica viteza de gandire a ordinii tehnicilor, corectitudinea miscarii bratelor, distante etc., totul este exersat de creier. Cu toate astea, numarul de aplicatii de lupta, tehnicile si exercitiile pe care le inveti este mult prea mare pentru a fi repetate in intregime in cadrul unui singur antrenament. Ar putea trece mult timp pana cand tehnica pe care ai invatat-o azi sa fie repetata din nou. Asa ca vizualizarea lor periodica exerseaza mintea iar recunoasterea miscarilor, amintirea ordonarii tehnicilor au un rol esential in procesul de invatare.

DVDurile tehnice ajuta practicantul de arte martiale la asimilarea miscarilor, antreneaza creierul, care este sediul memoriei musculare. Prin simpla vizionare a materialului se face repetitia mentala a tehnicilor ducand intr-un final la asimilare si perfectionare.